< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Baby shirt bedrukken met eigen tekst of afbeelding

Een uniek baby shirt bedrukken is bij Minitransfer al mogelijk vanaf 1 stuk, wij hanteren namelijk geen minimale ordergrootten bij een baby t shirt bedrukken. Je kunt baby shirts bedrukken met een eigen ontwerp, wat zowel uit tekst (bijvoorbeeld de naam) als uit een afbeelding kan bestaan. Een baby shirt bedrukken is leuk voor je eigen kleine spruit, maar je kunt natuurlijk ook een baby t shirt bedrukken als kraamcadeau voor andere ouders. Baby shirts bedrukken is mogelijk in allerlei verschillende kleuren, waardoor de schattige kleding zowel voor jongetjes als voor meisjes geschikt is. 
 

In 3 stappen een baby t shirt bedrukken

Bij ons kun je gemakkelijk online een baby shirt bedrukken, waarbij het design en de prijzen direct zichtbaar zijn. In de handige ontwerptool kies je eerst de kleur en maat van het baby t shirt dat je wilt bedrukken. Tijdens de tweede stap ga je het shirt ontwerpen naar je eigen wens door hier tekst of een afbeelding op te plaatsen. Fijn is dat je direct weet wat het kost om baby shirts te bedrukken, omdat de prijs automatisch wordt aangepast aan de opties die je selecteert. De derde stap van een baby shirt bedrukken bestaat uit het controleren van de bestelling, waarna je alleen nog maar je adresgegevens hoeft op te geven en te betalen.
 

Baby shirts bedrukken.. en nog veel meer

In het ontwerpprogramma kun je gemakkelijk door ons hele assortiment heen bladeren. Je kunt uiteraard ook andere dingen dan een baby t shirt bedrukken, zo behoren een babymutsje bedrukken of een baby vest bedrukken ook tot de mogelijkheden.