< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.
 
* Maat B is de lengte van je kind.
Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Goedkoop een schattig baby vest bedrukken

Wil je een schattig baby vest bedrukken voor je eigen baby of als cadeau voor iemand anders, dan ben je bij Minitransfer aan het goede adres. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp zelf leuke babykleding tegen een aantrekkelijke prijs. Maak een schattig babyvest met naam zodat iedereen gelijk weet hoe de baby heet, of laat een baby trui bedrukken met een afbeelding van een snoezig diertje. Hier op onze website kun je gemakkelijk door ons assortiment bladeren. Het is uiteraard niet alleen mogelijk een baby vest te bedrukken, je kunt ook andere babykleding laten bedrukken zoals een rompertje of een broekje. Daarnaast vind je in ons ruime assortiment zelfs een baby knuffel met naam erop en kun je ook slabbetjes bedrukken.
 

Hoe bestel ik een product zoals een babyvest met naam?

Een babyvest met naam kun je in een paar stappen bestellen. Een baby trui bedrukken begint met de keuze van maat en aantal. Als je een baby vest wilt bedrukken kun je deze gemakkelijk per leeftijdscategorie bestellen, maar check wel altijd vooraf even de maattabel bij de kleding. Tijdens de volgende stap ga je aan de slag met bedrukking. Maak een babyvest met naam in vrolijk gekleurde letters, of upload een eigen andere afbeelding zoals een foto of schets. Tijdens deze stappen zie je gelijk hoe goedkoop een baby trui bedrukken bij ons is, aangezien de prijs direct inzichtelijk is. Vervolgens krijg je nog een voorvertoning te zien zodat je je eigen design kunt goedkeuren. Na ontvangst van de betaling worden de bestelde producten binnen 5 werkdagen verzonden, zodat je snel kunt zien dat de kleine met deze kleding nóg schattiger oogt!