< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Ontwerp je eigen hippe rompertjes met tekst

De tijd dat je vroeger als kind gewoon in wat doeken gewikkeld in de wieg lag is echt voorbij, daarom kun je nu voor een baby rompertjes met tekst bestellen. Waar vroeger baby’s en kinderen veelal in simpele kleren gestoken waren die ook vaak nog eens door oudere broers of zussen gedragen waren, worden ze nu van geboorte af aan hip gekleed. Luxe kledingmerken hebben tegenwoordig ook vaak een baby- of kinderlijn, en anders is er altijd nog de kleding met figuren uit bepaalde kinderfilms of –series. Maar wat als je nu wilt dat je kind echt unieke kleding draagt? Bij Minitransfer kun je goedkoop al vanaf een stuk babykleding bedrukken zodat je echt weet dat geen enkel ander kind het draagt. Bestel rompertjes met tekst zoals een naam, of een stoere uitspraak of lief gedichtje. Je kunt rompertjes met tekst of een afbeelding al bestellen voor kinderen vanaf ongeveer 3 maanden.
 

In onze gemakkelijke online ontwerptool blader je gemakkelijk door het assortiment van producten die we voor je kunnen bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld een vrolijk gekleurd slabbetje laten bedrukken, een lekker warm vest of een babymutsje. Je kiest het product en geeft het aantal bij een eventuele maat op, ontwerpt de gewenste bedrukking, checkt nog een keer het ontwerp, betaalt de bestelling, en binnen ongeveer een week heb jij je unieke kleding in huis! Alle artikelen zij niet alleen leuk om voor je eigen spruit te maken, maar natuurlijk ook heel leuk als cadeau na een geboorte of voor wat oudere kinderen.