< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw

Productinformatie

Bedrukking

 

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Laat een slabbetje bedrukken met een eigen ontwerp

Dat een kind knoeit met eten daar ontkom je niet aan, maar een uniek slabbetje bedrukken zorgt er in ieder geval wel voor dat je kind er hip bijzit. Je kunt bij ons slabbetjes bedrukken met vrolijke en frisse kleuren, en voorzien van een praktisch klittenbandsluiting in de nek. Je kunt een slab bedrukken die egaal van kleur is, maar ook een slabbetje laten bedrukken met 2 verschillende kleuren.
 

Slabbetjes bedrukken: lage prijzen en eenvoudige voorwaarden

Een slabbetje bedrukken is bij Minitransfer al mogelijk vanaf 1 stuk, wij hanteren geen bijkomende kosten zoals opzet-, opstart- en filmkosten. Hierdoor is ook enkele slabbetjes bedrukken erg goedkoop. Een slab bedrukken is mogelijk met tekst, waarbij je de keuze hebt uit diverse lettertypes en –kleuren. Het is echter ook mogelijk om een slabbetje te laten bedrukken met een leuke foto, logo of schets, zodat je je fantasie tijdens het ontwerpen helemaal de vrije loop kunt laten. Een slabbetje bedrukken is leuk voor je eigen baby, maar je kunt natuurlijk ook heel goed slabbetjes bedrukken als kraamcadeau of cadeau voor een verjaardag.
 

Kan ik ook iets anders dan een slab bedrukken?

Op onze website kun je gemakkelijk ons assortiment van te bedrukken babyartikelen inzien. Uiteraard kun je wel meer dan alleen een slab bedrukken, je kunt ook bijvoorbeeld een rompertje met tekst bestellen of een schattig babymutsje met naam. Een slabbetje of een ander item laten bedrukken betekent dat je altijd een product krijgt van zeer goed materiaal en hoogwaardige bedrukking.